El domini .cat

Ahora están disponibles los registros de dominios .cat

El precio es 9.95€

 

El domini .cat, és un domini genèric com el .com o el .org, però  adreçat específicament a la comunitat lingüística i cultural catalana a Internet. De la mateixa manera que un particular no pot registrar un .edu (destinat a institucions d’ensenyament superior) o que cal ser un museu per a sol·licitar un .museum, per a obtenir un .cat cal demostrar alguna relació amb la nostra comunitat lingüística i cultural o més en general, posar en línia continguts significatius en català. El procés de registre és completament en línia, sense necessitat d’enviar certificats o documents de cap tipus als registradors.

Des del primer dia, el .CAT permet el registre de noms amb les lletres especials pròpies del català: accents, ce trencada i ela geminada (à, è, é, í, ï, ò, ó, ú, ü, ç, l·l). Podeu demanar per exemple dominis com fundació.cat o paral·lel.cat.

La Fundació puntCAT vol agrair a tots els qui han sol·licitat un domini la confiança dipositada en el Registre .CAT i es compromet a treballar per a fer del .CAT un domini cada dia més útil i al servei de tota DominioCatla comunitat lingüística i cultural catalana a Internet.

fuente: www.domini.cat

Prueba nuestro servicio gratis

Si aún no conoces nuestro servicio, pruébalo Gratis. Estamos seguros que te encantará